Menu
A+ A A-

ΜΑΞΙΜΟΣ livadi 1

Λάρισα, 15 Αυγούστου 2019

 

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ:

Η Υπέρμαχος στρατηγός να προστατεύει την πατρίδα!

«Οι Έλληνες, σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής μας, αλλά και σε κάθε περιπέτεια του έθνους μας, επικαλούμαστε τη βοήθεια της Παναγιάς. Πριν προλάβουμε να πούμε “Δόξα σόι ο Θεός” λέμε “βόηθα Παναγιά”. Η πίστη ότι η σκέπη Της θα μας προσφέρει προστασία από τους κινδύνους και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες είναι ακόμη ολοζώντανη». Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την πανηγυρική λειτουργία για τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο ναό στο Λιβάδι Ελασσόνας, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.
Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε, επίσης, ότι «Ορθοδοξία και ελληνικό έθνος είναι έννοιες ταυτόσημες. Μια αλήθεια που είναι κοινός τόπος για τον απανταχού ελληνισμό όπου γης, και αποδεικνύεται από την αθρόα συμμετοχή των πιστών στον σημερινό λαμπρό εορτασμό της Παναγίας σε κάθε γωνιά της χώρας μας.
Εύχομαι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, με τις πολλαπλές εξωτερικές και εσωτερικές προκλήσεις, η Υπέρμαχος στρατηγός να συνεχίζει να μας προστατεύει!».
Την παραμονή της εορτής ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρακολούθησε τον εσπερινό που τελέστηκε στο μοναστήρι της Παναγίας Τσούμα στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, από τον εφημέριο του χωριού π. Ευάγγελο Σαμαρά, παρουσία του αντιδημάρχου Ελασσόνας κ. Γιάννη Σαπουνά, του προέδρου της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γκουρομπίνου και πλήθους πιστών από τα γύρω χωριά.

ΜΑΞΙΜΟΣ livadi 2

ΜΑΞΙΜΟΣ livadi 3

ΜΑΞΙΜΟΣ livadi 4

ΜΑΞΙΜΟΣ livadi 5

back to top